dimarts, 28 d’agost del 2012

Resum Liga Adelante 2011/2012

Després d'un any d'espera ja el tornem a tenir aquí: torna el vídeo de resum de la temporada. El d'enguany és el més llarg de tots els que hem fet, amb una duració de 15 minuts. Això demostra que la penya va estar més viva que mai aquesta darrera temporada i que, tot i les dificultats econòmiques que és lògic que es van presentar, vam aconseguir tenir uns mesos plens d'activitats amb les que fer gironisme.

La penya ha va tenir representació a camp contrari a Villarreal, Barcelona, Elche, Huesca, Cartagena, Sabadell i Tarragona. A més, com ja ve sent tradició, a Las Palmas els nostres jugadors es van fer la foto de l'onze inicial amb en Brian, el fill del nostre amic Óscar de la Peña El Recibimiento, amb la samarreta del Girona.

Per altra banda vam tenir l'oportunitat de compartir molt bones estones amb aficions visitants arribades de tota Espanya per animar al seu equip a Girona, algunes ja velles conegudes com la del Celta o la del Nàstic i d'altres noves que s'han afegit al club dels amics de la Penya Immortal, com les del Depor, l'Almería o el Córdoba. Esperem que els tarragonins tornin aviat a Segona, jornades tan bones com les espectaculars arrossades que hem fet en els últims anys a la Plaça de l'Assumpció de Sant Narcís no es poden perdre.

A part d'això, al vídeo hi tenim imatges de la presentació del 20è aniversari, el making of  dels nostres muntatges per donar color a la graderia, els III Premis de les Penyes del Girona FC... i altres sorpreses que haureu de descobrir vosaltres mateixos quan el mireu!

Versión en español

Liga Adelante 2011/2012 (esp) from Penya Immortal Girona on Vimeo.
Actividades Penya Immortal Girona temporada 2011/2012.

Versió en català

Liga Adelante 2011/2012 (cat) from Penya Immortal Girona on Vimeo.
Activitats Penya Immortal Girona temporada 2011/2012.

3 comentaris:

Fran ha dit...

Creo que empatan la foto del Pollo en el viaje a Barcelona y la mía con el Bollycao camino de Elche jajajaja

Anònim ha dit...

Com es diu la cançó de l'inici del video? es molt emotiva i a la vegada esperansadora dun girona fc millor!
gracies!

Anònim ha dit...

Es la banda sonora de la película "Carros de fuego".