diumenge, 23 de setembre del 2012

Ecce Girona

Tots coneixem la que ha estat una de les notícies més comentades de l'estiu, la història de la senyora que va veure com la seva restauració de l'Ecce Homo de l'església del seu poble no acabava tenint el resultat que en un principi ella es pensava que tindria. El partit del Girona ahir a Córdoba va tenir un guió semblant. No perquè des de bon principi ens penséssim que seria bufar i fer ampolles (els verd-i-blancs són un rival seriós), sinó per la manera en la que tot va esdevenir. Quan l'àrbitre va expulsar a un defensor del Córdoba a la primera part sí que ens les prometíem ben felices, amb tants minuts per endavant amb un home més. Però va ser qüestió d'un instant perdre l'avantatge en una jugada en la que David García va anar massa al límit tenint ja una targeta groga. 10 contra 10, l'equip andalús molt motivat per anar redreçant un inici de lliga fluix i la sensació que la cosa ja no pintava tant bé (i mai millor dit), com el 2 a 0 final va confirmar.
L'Ecce Homo de Borja trigarà molt, si és que es pot, en ser reparat, però el Girona té l'avantatge que aquest mal dia pot ser oblidat amb rapidesa si ens centrem en el partit de l'Sporting de dissabte vinent i ens esforcem al màxim per guanyar. La d'ahir era una d'aquelles sortides difícils en les que pot passar el que va passar. Serà en altres estadis on veritablement s'hagin de guanyar els punts que necessitem. Per fer que dissabte sigui un gran dia hem contactat amb la Federación de Peñas Sportinguistas per consultar si alguna de les seves agrupacions es desplaça a Girona i podem organitzar una trobada ben maca per guanyar el partit dins i fora del camp. Està en el aire, aquesta setmana podrem confirmar si es pot fer quelcom.
Tornant a la nit d'ahir, la podem considerar un èxit parcial tot i la derrota. És jugava un altre partit de Primera Divisió a la mateixa hora, però un bon grup d'immortals va respondre a la crida del Girona i van presentar-se al Bon Ibèric per seguir plegats el duel de l'Arcángel. Amb més d'una quinzena d'assistents, vam batre el rècord de presents en els partits televisats (o radiats) d'aquesta temporada a la nostra seu. Una senyal de que la nostra penya està activa i amb ganes de marxa i que va quedar patent amb els càntics que vam entonar amb el mateix entusiasme que si fóssim a la graderia.
Tot aquest entusiasme s'ha d'aprofitar en benefici del nostre Girona. Per aquesta raó la Penya Immortal Girona ha decidit organitzar el desplaçament a Huesca del dia 6 d'octubre. Els preus seran de 35 € pels socis de la Penya Immortal i 40 € pels no socis, incloent-se en aquest import el viatge en autobús i el dinar (el preu de l'entrada està per confirmar). Com a deferència de la nostra associació cap a la resta de les penyes gironistes, els socis de la Penya Guíxols - Costa Brava i la Penya Miki Albert també ho tindran a 35 €. Les inscripcions poden fer-se a la seu de la Penya Immortal (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3) i també a les oficines del Girona FC fins el dia 4. Se sortirà a les 8 del matí de dissabte des de l'Estadi de Montilivi.

Us recomanem que no us perdeu aquest viatge. A part d'acompanyar al teu equip en un partit lluny de casa, viuràs una experiència inoblidable. La Peña Fenómenos Oscenses, amb la que dinarem, sempre ens rep de meravella i passem amb ells unes jornades de les que quan les proves, les vols repetir cada any. Tots a Huesca amb la Penya Immortal!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Contra el Sporting hay que volver a hacer otro partido de aquellos buenos, como contra el Zaragoza, Depor, Real Sociedad...

Anònim ha dit...

les fotos que vareu fer ahir a huesca, on es penjaran? gracies

Fran ha dit...

Tenemos algunas en Facebook.

Pronto añadiremos más.

Un saludo.

Fran
Secretario