dijous, 10 de gener del 2013

Destinació: Nova Creu Alta

L'atzar ha volgut que el Girona afronti dos partits seguits fora de casa. En un ens hi serà impossible ser-hi a la majoria per la distància i la despesa que suposaria, però en l'altre hem tingut la sort de jugar contra el Sabadell, a una hora escassa de la nostra ciutat. Hem d'aprofitar per fer-nos sentir a la graderia i donar als jugador aquell caliu màgic que resulta tan positiu per l'equip quan juga de visitant i tants cops ens veiem privats de donar als nostres futbolistes per motius geogràfics i/o econòmics.

La Penya Immortal també organitzarà un autobús a la capital vallesana per veure el Sabadell - Girona i ajudar a l'equip a sumar tres punts més. La mecànica a seguir per inscriure's és ben senzilla i exactament igual que en altres ocasions: caldrà passar-se pel Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3) a partir de diumenge 13 o bé per les oficines del club (a partir del dilluns 14), emplenar el corresponent full i pagar.

El preu del viatge en autobús serà de 5 € pels socis de la Penya Immortal Girona i 10 euros pels que no ho siguin. Per obtenir aquest preu especial, els socis immortals hauran d'inscriure's obligatòriament al Bon Ibèric. Un cop arribats a Sabadell, cadascú es comprarà la seva entrada a taquilla (val 15 €), com ja vam fer a Huesca.

La data límit per a inscriure's és el dijous 17 a la tarda. La sortida està prevista pel dissabte 19 a les 12 del matí des de l'Estadi Municipal de Montilivi. Se surt a aquesta hora per arribar a temps al dinar de germanor que s'està preparant amb els amics de la Federació de Penyes del CE Sabadell FC, que ens portaran a fer un bon àpat pels volts del camp per aproximadament 12 €. La assistència es totalment lliure i es podrà acabar de confirmar a l'autobús, però si us plau us preguem que indiqueu si vindreu o no per saber, més o menys, quants serem i així facilitar les coses als companys arlequinats.

Animeu-vos. Quan el gironisme viatja en massa acaba feliç. Endavant Girona, endavant afició! 

1 comentari:

Anònim ha dit...

A ver si podemos llenar un autobús, que se note que fiestas como la del Mini Estadi no son flor de un día.

¡Adelante Girona!