dimecres, 27 de març del 2013

Fent la maleta

La gran notícia pel gironisme ha estat l'anunci per part del club d'un desplaçament gratuït a Soria obert a tots els aficionats que hi desitgin anar. Els immortals, que veníem treballant en aquest viatge des de fa dos mesos, no n'hem quedat al marge. Des d'aquí volem donar les gràcies al Girona Futbol Club per haver pensat en la penya, ja que ens ha comunicat que ens pagaran l'autobús i l'entrada com a la resta d'aficionats que s'han apuntat ara. La institució demostra així la seva sensibilitat cap als esforços realitzats per la Penya Immortal per acompanyar a l'equip pel seu compte abans de que fos anunciat cap viatge organitzat pel club i pels 37 que van mostrar el seu compromís responent a la crida.

El preu del nostre viatge es queda així en els 50 € que calia pagar per la nit d'hotel, el dinar de dissabte i l'esmorzar de diumenge. Una autèntica ganga poder viatjar per aquest preu a animar al nostre equip i fer una mica de turisme en plena Setmana Santa. Omplirem així amb una nova enganxina la nostra vella maleta plena de records de llocs i amics entranyables. Qui sap si la temporada vinent la folrarem amb les nostres visites als estadis més il·lustres de la Primera Divisió? Ens deixarem la veu al sector visitant de Los Pajaritos per fer un pas més cap a aquest objectiu.

A continuació us deixem amb el pla de viatge:

DISSABTE 30 DE MARÇ
  • 06:30 - Sortida cap a Soria des de l'Estadi de Montilvi. Es faran diverses parades pel camí.
  • 13:30 - Arribada a l'hotel. Dinar i repartiment d'habitacions.
  • Tarda/nit - Lliure. L'hotel està a 5 minuts de Soria però l'autobús no ens hi podrà portar ja que per llei només pot fer un màxim d'hores. Recomanem agafar un taxi entre vàries persones per anar i tornar de la ciutat, surt a compte.
DIUMENGE 31 DE MARÇ
  • Al matí - Esmorzarem i agafarem l'autobús per anar a la zona de Los Pajaritos.
  • Migdia - Un cop allà ens trobarem amb la penya Frente Rojillo i farem un dinar de germanor al Restaurant La Sartén (preu 12 €, opcional). Val la pena, hi haurà un gran ambient i ens rebran amb una xaranga. El menú es composa d'un primer a triar (paella o pochas con almejas), un segon també a escollir (carn o peix), postres, cafè i beguda.
  • Tarda - Molt a prop de La Sartén, al Bar del Chino Miguel, els nostres amfitrions ens oferiran una barrilada per remullar la gola abans del matx.
  • 21:00 - CD Numancia de Soria - Girona FC
  • Després del partit - Tornada a Girona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Espero que nos traigamos en ella los 3 puntos de vuelta!

Anònim ha dit...

hay que dejarse la VOZ! estamos en una cita HISTORICA!!!!