dijous, 18 de juliol del 2013

Elles també l'han honrat

La passió per aquest escut és la que a molts ens mou a recòrrer kilòmetres sense importar-nos els obstacles, la que ens fa estar en tensió fins a l'últim segon del darrer minut de cada partit, la que ens fa cantar amb alegria i de vegades també plorar amargament. Però hi han moltes formes de defensar els nostres colors, com per exemple lluitar sobre la gespa per aconseguir bons resultats lluïnt-los.

En aquesta tasca havia estat especialment encertat el grup humà que fins fa uns dies composava l'equip femení del Girona FC. Un conjunt jove i amb molta empenta que havia aconseguit proclamar-se campió del seu grup de Segona Divisió Nacional i que va quedar-se a les portes d'aconseguir l'ascens en l'últim partit de la promoció a Torrejón. Tot i això encara podia haver-se aconseguit plaça a la Superlliga per la renúncia de les madrilenyes, però l'economia ha estat el gran obstacle.
 
No hem estat assidus a Sant Ponç durant la temporada, però hem intentat respondre sempre que ens ha estat possible a les crides fetes per les integrants de l'equip quan ens han demanat que anéssim a fer una mica de caliu i ens ha emplenat d'orgull veure com deixaven ben alt el pavelló blanc-i-vermell.

Desconeixem els motius que han portat a la desintegració de l'equip amb la marxa de 15 jugadores i alguns directius, però hom pot percebre que la situació no era òptima. No tenir-les totes sobre si es podrà participar en unes eliminatòries d'ascens, el gran premi a una espectacular temporada, i a més per temes econòmics (en un esport pràcticament amateur a Espanya en la seva versió femenina) de ben segur que va ser dur.

Amb aquestes línies només volem agrair a les jugadores de totes les categories del futbol femení la seva feina desinteressada pel bon nom del nostre club i fer reflexionar a tota la família gironista sobre aquesta trista situació. Comprenem que un equip en la Segona Divisió masculina comporta unes despeses enormes i que econòmicament s'han de fer mans i mànigues per no patir, però l'estructura del femení no és un luxe: és un pilar més dintre la comunitat de persones que sentim el Girona i el fem gran. Estem segurs que podrien buscar-se solucions més imaginatives i adients que no optar per simplement "amputar". Aquestes noies ho mereixen.

GRÀCIES PER TOT CAMPIONES.
ENDAVANT GIRONA!

En un altre ordre de coses, i com molts dels nostres socis ja saben, aquest dimecres 24 de juliol, aprofitant que l'endemà és el dia dels Santiagos i els Jaumes i a Girona i Salt és festiu, tindrà lloc la inauguració oficial de la nostra nova seu, el Restaurant 106 (Av. Sant Narcís, 106, Girona). Fa setmanes que ja funciona com a tal, però ara ha arribat el moment del bateig amb una autèntica vetllada immortal. Serà una bona ocasió per poder tornar a veure desplegada la parafernàlia gironista i de les aficions que ens han visitat durant aquests anys, tal i com la vam tenir en els darrers mesos al Bon Ibèric. L'acte començarà a les 21:00 hores amb un aperitiu i continuarà amb el ja clàssic sopar de final de temporada, que serà gratuït pels socis de la penya al corrent de pagament del carnet de la temporada 2012/2013 i tindrà un cost de 12 € pels nous socis i la resta de simpatitzants. Hi esperem representació del club, d'altres penyes del Girona i de l'Ajuntament. A més aprofitarem per repartir el carnet de la Penya Immortal 2013/2014 entre els qui vulguin pagar-lo a l'acte, així com les samarretes amb el llistat de membres de l'associació a l'esquena que vam guanyar en el concurs "Camino a Brasil" d'Once+1 i Aficiones Unidas - AFEPE.         

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si, el que passa es que cal saber tota la veritat del que ha passat.... entre gent que no aclaria els comptes, insults i desprestigi cap a la directiva per part de tecnics i jugadores, tecnics que han plegat durant la temporada pero que han tornat....en fi, tot això no ajuda. I si les jugadores ja n'estaven fartes de tots, és normal que s'hagi acabat així. Una pena!