dijous, 5 de desembre del 2013

Contra el refredat, "aspirina copera"

Amics, la casualitat ha volgut que abans de les eliminatòries coperes el nostre equip hagi patit un "refredat" en el seu caminar per aquesta temporada, sembla que no es confii prou en aquest equip i quan apareix un refredat tots ens espantem i creiem que és molt més greu del que és. De moment, a les dues anteriors ocasions, amb una "aspirina" copera ens hem ensortit. Esperem que aquesta vegada, l'eliminatòria davant del Geta també serveixi d'analgèsic.
Potser creureu que amb aquest article volem escapar de tots els comentaris que escoltem pel carrer, ni molt menys, és veritat que la situació de l'equip no és per llençar coets, però tampoc ho és la situació institucional del nostre club,  no ens oblidem que l'any passat, passat està, l'any passat els aficionats viatjaven en Ave de franc i aquest any els jugadors han tornat amb autobús en molt desplaçaments, també l'any passat vam començar la partida d'escacs amb totes les peces, aquest any estem jugant sense tres peces que havien de ser importants i que no es van poder fitxar a última hora, si jugues sense la reina, amb només una torre i un cavall, per molt bons que siguin els peons et costarà tirar endavant la partida.
No hem d'oblidar que som un club humil i a més en concurs de creditors, per tant, no estaría malament valorar en el context actual la feina que estan fent tant el cos tècnic com els nostres jugadors. Hem d'estar units i creure en ells, com diu el nostre himne, tots junts ho podem fer i per això aquest dissabte, totes les penyes estarem juntes a la zona de preferent per animar aplegades als nostres jugadors.