dilluns, 13 de gener del 2014

Folls pel futbol

Amics, si la setmana passada estiràvem les orelles a la directiva per un detall com és no obrir més d'un torn al Gol Sud, aquesta l'hem d'aplaudir per una altra qüestió petita però que és d'agrair: aquesta tarda tots els accionistes estem rebent un certificat que acredita el número d'accions que tenim. Sembla una cosa lògica però fins a dia d'avui no l'havíem tingut. Esperem que aquest sigui el començament d'una nova etapa al nostre club on el sentit comú imperi a l'hora de pendre decisions.
I es que aquesta setmana sembla que comenci a capgirar la situació del nostre Girona. Esportivament parlant, a la nostra seu, el 106, vam veure un dels partits més complerts dels nostres jugadors. Ara cal que contra l'Alavés, un rival de la nostra lliga, donguem la mateixa imatge i que a més vingui acompanyada d'un triomf.
 
Per cert, algunes persones ens han preguntat per què no hem organitzat desplaçament a Vitòria. La veritat és que ho havíem estudiat però crèiem que era totalment inviable. Quan anunciem a bombo i platerets un desplaçament, el fem amb el màxim de respecte cap a vosaltres i cap als mitjans de comunicació que sempre es porten molt bé amb nosaltres i donen la notícia i per aquest motiu nosaltres no podem jugar amb la seva bona fe. Quan anunciem un desplaçament és perquè ja tenim un número de viatgers prou important del nostre nucli dur com per no córrer el risc de fer un ridícul espantós suspenent el viatge. La credibilitat és un valor de la nostra penya i no la podem perdre. Ens agrada la festa però som seriosos quan ho hem de ser.
Per acabar dir-vos que, com els nostres amics Folls del Nord, nosaltres també estem folls pel futbol, diumenge ens vam aplegar uns quants immortals a Vilablareix per presenciar el debut d'en Miguel Ángel a la banqueta del B. Va ser un bon partit contra un gran líder que va acabar guanyant-nos per la mínima, però com deia en Raúl Arjona al final del matx, partits com aquests ens faran ser més grans.