dimarts, 18 de febrer del 2014

"Ajonudo!"

Per emmarcar amics, aquesta ha estat una setmana de traca i mocador. Començàvem la festa dijous amb l'inauguració de la Penya Barbero Bailongo, una de les coses que ens van sorpendre molt i molt gratament va ser la presència de molts periodistes, és un orgull pels que representem el nostre Girona no tan sols a nivell esportiu sino també social que els mitjans de comunicació reconeguin la nostra feina. Vàrem intercanviar uns obsequis amb la nova penya situada al barri on viu el nostre president, cosa que va destacar en Francesc Rebled al seu discurs,  nosaltres els hi vam entregar una bufanda de la nostra penya i ells ens van regalar un càntir fet per l'ocasió amb el nom de la seva penya, un càntir per omplir-ho d'aigua pura com les intencions de la nova penya, com explicava el seu secretari Miquel Dorca.
Dissabte a la nostra seu, al Restaurant 106, vam dinar amb el nostre president i l'Ignasi Lleal, en un ambient totalment distès i festiu vàrem intercanviar inquietuds. Destacar de les seves paraules que tenen total autonomía i el dia que no la tinguin marxaran i que ja treballen amb il.lusió per a que l'Oriol faci un equip molt competitiu per l'any que ve, això sí, sense estirar més el braç que la màniga i demanant-nos que no deixem d'empènyer l'equip cap a la salvació.
Diumenge al matí ens vam apropar fins Montilivi, tothom sabia que era el partit que s'havia de fer quelcom més, provar coses noves, com en altres temporades la "confitada" o el "yes we can", fa molt anys l'antiga Penya Gironina, per trencar una ratxa molt negativa de l'equip va posar alls a les porteries per espantar els mals esperits, qui us escriu no recorda si aquell partit es va guanyar però el que sí recordarem sempre és que aquesta vegada ens han portat una golejada històrica. Ara en serio, dir que es va guanyar pels alls és menysprear el treball de tot l'equip, però el crear positivisme cap a l'equip com vam crear tots els aficionats que vam viure el partit a l'estadi diumenge també ajuda per aconseguir la victòria.
Un cop plantats els alls, alguns immortals van anar a veure el Girona B i també, també va sortir rodó el partit, amb tres gols espectaculars.
Per acabar dir-vos que áquesta és una setmana molt especial per nosaltres ja que ens enfrontem a l'equip dels nostres amics Óscar, Brian, Fefi i tots els membres de la Peña el Recibimiento, si seguiu el nostre Face o Tuiter els nostres "corresponsals" a Las Palmas ens aniran informant puntualment del nostre equip. Per començar avui ens deia l'Óscar que fa molt mal temps i s'espera molta fred pel cap de setmana, els nostres jugadors que arribaran a les illes divendres entrenaran al complexe esportiu de Maspalomas, els que heu estat allà ja sabeu que aquest indret de l'illa te un  microclima on mai fa fred, per tant els nostres jugadors podran fer un mini-estage per fer equip en unes condicions envejables.