dimecres, 26 de febrer del 2014

I quan més t'emociones......garrotà

Amics, això és el que deia un amic de Vila-real en la seva última visita al Bernabeu i aquesta és la sensació que vam tenir els pocs però entusiastes gironistes que vam veure el partit de dissabte al 106. El futbol és cruel moltes vegades però ens hem d'aixecar ràpidament, la salvació passa per Montilivi i hem de convertir el nostre estadi en un fortí. Així que diumenge tots a animar el nostre equip amb més força que mai.
Per cert, ja li vam donar l'enhorabona per telèfon però des d'aquí volem tornar a felicitar per la victòria als nostres amics de la Peña El Recibimiento i molt especialment a la Fefi, l'Óscar i el nostre petit accionista Brian qui no ha perdut el costum de fer-se la foto amb els nostres jugadors.
Per diumenge tenim Festa Major, ens visiten els companys de Sangre Blanquiverde, com ja és tradició, celebrarem a partir de les 13 hores un dinar de germanor a la nostra seu. El preu del menú es de 8 euros i si ens voleu acompanyar ja us podeu apuntar al retaurant o truqueu al presi, al 677 77 51 42.
També toca anunciar-vos el viatge a Sabadell però abans volem retre un petit homenatge a tots els treballadors de l'empresa GIROTRANSFER, després de 6 anys aquest proper desplaçament serà el primer que organitza la penya que no podem anar amb ells, la crisi s'ha emportat per davant aquesta empresa però aquesta penya sempre recordarà amb estima tots els viatges fets amb ells, Donostia, Zaragoza, Soria, Huesca, etz, etz, al seu propietari Alfonso i als seus treballadors, Raimundo, Martín, Manel, Ana i molts més, moltíssimes gràcies per fer-nos viure uns viatges inoblidables, ens veiem aviat en altres empreses amics.
I ara sí, ja us podem anunciar el desplaçament a Sabadell. Sortirem a les 17 hores de Montilivi el dissabte 8. El preu és de 25 euros pel no socis de la penya i de 20 pels socis de la penya. Hi ha de temps per apuntar-se fins dimarts 4 ja que el dimecres hem de comprar les entrades, aquest preu inclou 15 euros per l'entrada+menú al Burguer King i 10 euros per l'autobús (5 per l'autobús si ets soci de la penya), si algú vol anar pel seu compte però vol l'entrada+menú pot fer-ho al preu de 15 euros, però tot abans de dimarts. A partir de dimecres només es podrà apuntar per l'autobús i l'entrada l'haurà de comprar a l'estadi.