dimarts, 4 de febrer del 2014

Més nostre que mai

Amics, estem en un dels moments més importants de la història del nostre club, si l'any passat la vivíem en positiu i era molt important la teva presència a l'estadi, avui, quan les coses no estan sortint bé és quan més et necessita l'entitat i per això fem una crida per a que aquest dissabte torni a reventar Montilivi.
També, com que és molt important la teva veu per sentir el Girona més nostre que mai us animem a que vingueu el proper dijous a les vuit del vespre a Montilivi a comprar accions juntament amb els penyistes de totes les penyes del Girona F.C.. ës evident que tenir vot, tal i com estan repartides les accions no és important, però sí que és tenir veu ja que el fet de ser accionista et dona dret a ser escoltat a les assemblees d'accionistes.
Volem aprofitar aquest article per donar la benvinguda als nostres nous jugadors, Ortuño, Bruno, Cá i Tato de qui el nostre amic Óscar de Las Palmas ens ha parlat meravelles, aìxí com desitjar-li moltíssima sort a en Pere Pons en la seva nova etapa a l'Olot, esperant que torni ben aviat per ser una peça important al nostre equip.
Del repàs al cap de semana dir-vos que vam tenir un diumenge molt intens, al matí a Vilablareix vam assistir a l'empat del nostre Girona B, un punt que semblava un pas enrera però un cop vistos els resultats dels altres equips implicats en la zona noble de la taula pot valer el seu pes en or. Com podeu veure a la fotografía vam poder saludar al nostre president Francesc Rebled i al cap económic Ignasi LLeal.
A la tarda, el 106 es va tornar a convertir en el punt més gironista de la ciutat, la veu a tot drap d'en Papi ens narrava un meritós empat a un camp molt complicat.
Per acabar, dir-vos que ens ha fet molta il.lusió conèixer que els nostres amics Fenómenos Oscenses han rebut el Premio Afición en la gala que el Club Multideporte de Huesca va celebrar el passat 17 de gener, en Raul i la Natalia, en representació de la penya van recollir el premi.¡Enhorabuena amigos, los que os conocemos sabemos que os lo merecéis!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muchas gracias "Inmortales" nosotros siempre os recordamos con muchisimo cariño.
Desde la Peña "Fenomenos" os deseamos que paseis el bache que teneis y os recupereis rapido.
Al año que viene nos vemos en segunda.
Un abrazo para todos.