dimarts, 18 de març del 2014

Fe i orgull

No queda una altra amics, després del cap de setmana passat només podem, des de la serenitat i l'estima als nostres colors, ajudar als nostres jugadors per a que treguin tot el seu orgull i arribin lluitant fins el final com van fer-ho diumenge. Ës difícil, sí, però no imposible, nosaltres no cremarem la barraca per dins per a que els nostres rivals només hagin de recollir les nostres cendres, tots plegats, jugadors, entrenadors, treballadors del club, directius i afició hem de pensar en positiu i treballar junts per a que aquesta nova lliga que comença ara, en la que no podem mirar la classificació, ens doni el màxim número de victòries.
Pel que fa a la nostra penya dir-vos que els més menuts han tingut un paper molt important, diumenge al matí a Torres de Palau uns immortals animaven amb força els equips de l'Aleix i l'Adrià, la seva mare, la Silvia que també és immortal, ens va demanar que la penya assitís a un partit dels seus nens i com que sempre que poguem i ens ho demaneu ho farem, allà que vam anar per fer feliços als nostres joves cracks.
A la tarda, l'Abril, filla del nostre vocal David Fernández també va poder fer realitat el seu somni i es va fotografiar amb l'equip titular, des d'aquí volem agrair als empleats del club que van fer-ho posible.
Entre Torres de Palau i Montilivi vàrem tenir temps de pasar per Vilablareix per veure una altra decepció esportiva i és que els nostres B van perdre l'ocasió de retallar punts amb els de dalt a l'empatar a zero gols en un partit en el que el vent va ser el gran protagonista.
Ens direu amb tota la raó que hem deixat oblidats els nostres juvenils, hem anat a algun partit però certament no els hem seguit in situ com per exemple els B, però ens ha dolgut moltíssim la perdua de categoría i per això des d'aquí els hi volem agrair tot el seu esforç.
Per acabar amb un bon regust de boca us anunciem una nova joia que tenim a la nostra seu, l'immortal Pedro Campos, molt vinculat des de fa molts anys al club, ens ha regalat una fotografía en gran format feta per ell i signada per tots el jugadors que apareixen en la mateixa, de la temporada 88-89, temporada en la que es va assolir l'ascens de tercera a la segona B, amb un equip on destacaven jugadors com en Delfí Geli, Cristo, Lozano, Sagué, Morales (porter), Sielva o Montes entre d'altres. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gracies als treballadors del club i als voluntaris per les seves facilitats perque l`Abril es pogues fer la foto amb el 1r equip. David Fernández.