dijous, 3 d’abril del 2014

Fem el que hem de fer i que sigui el que hagi de ser

Amics, el passat dijous el nostre secretari va crear una iniciativa que va ser tot un èxit, gràcies a vosaltres vam arreplegar un munt de frases per encoratjar els nostres jugadors a través del tuiter i el Facebook, la idea era empaperar Montilivi amb les frases que més ens agradaven, la veritat és que va ser molt difícil escollir-les, ja que totes demostraven el sentiment d'estima al club que volíem transmetre als jugadors.
Cap al migdia del diumenge ja estàvem uns quants immortals confeccionant les pancartes que com el nom de la iniciativa deia, eren de paper, tots els que ens veien ens deien el mateix, com plogui... i és que quan aixecàvem el cap cap al cel, ens miràvem i amb un somriure dèiem, fem el que hem de fer i que sigui el que hagi de ser. I amics, el temps va respectar les pancartes, no només això, sinó que també ens ha de servir de lliçó, si tots fem el que hem de fer, sense excuses, tot és possible.
I com que els jugadors ja tenen apresa aquesta lliçó, ja que són els primers a creure en el seu bon treball realitzat durant la setmana, ara ens toca a nosaltres també creure i per això ja us anunciem avui el desplaçament al Mini a on demostrarem als jugadors que som una afició de primera com ho hem demostrat als últims anys que hem visitat l'estadi blaugrana.
A partir de dilluns ja us podeu apuntar a la nostra seu, el Restaurant 106, o a les oficines del club, el preu és de 15 euros i inclou l'autocar i l'entrada, es sortirà de Montilivi el mateix dissabte a les 15 hores. Com és habitual la penya subvenciona una part del viatge als seus socis per la qual cosa tots els membres de la nostra penya només hauran de pagar 10 euros, això sí, només us podeu apuntar al 106.