dissabte, 24 de maig del 2014

La nostra Champions

Amics, ni banderes als balcons ni comentaris orgullosos del nostre equip pels carrers, res a veure amb els últims partits viscuts la temporada passada, bé, res a veure no, ja que aquells eren els partits més importants de la història del Girona i aquests que ara viurem també ho son. L'estat d'ànim d'una afició que lluita per pujar no és la mateixa que la d'una que lluita per no baixar però estem obligats a empènyer l'equip amb la mateixa intensitat, per la qual cosa us convidem a viure aquests tres últims partits de lliga amb la mateixa il.lusió que viuen els seus enfrontaments les aficions de per exemple el Llagostera o Nàstic per veure els seus equips on estem nosaltres..
De la diada de diumenge només podem dir que una imatge val més que mil paraules i tots els que heu vist les fotos que els assistents han penjat a les xarxes socials no hi ha cap persona que no surti rient i és que la feina d'un mes i mig es va veure recompensada amb l'alegria de tots els que van participar en la festa.
Els més matiners en arribar van ser els components del grup La Lluna, l'espectacle infantil va omplir de màgia Montilivi.
Els alumnes de l'acadèmia Dance Project van fer una exhibició genial, l'equip de só ens va fallar una mica però això no va desvirtuar la seva magnífica actuació.
Jotri es va lluir portant una carn deliciosa, el llom, la cansalada i les botifarres estaven de primera.
Ja a la tarda, la nostra sòcia i amiga Sandra es va emportar la panera de productes Avon que l'Elena Comas de la Penya Nord havia donat per la festa.
Rubén Hidalgo ens va delectar amb tot un seguit de temes marxosos. A la meitat de la seva actuació va ser el moment que els representants de les penyes promotores van donar les gràcies als assistents per venir i a les empreses per col-laborar.
Guga Rei va transmetre la seva alegria a tots els pressents i la seva cançó va ser corejada per tots.
L'inflable de Diver Sils va divertir durant tota la tarda tots els nens.
Finalment va arribar l'hora del partit, molta il.lusió vam posar en poder-lo veure però el senyal no arribava com calia i no es va veure del tot bé tot i que el montatge era perfecte.
Bé amics, vam viure una gran diada on va fallar el resultat del nostre equip, esperem que aquest diumenge els nostres jugadors ens donin la de cal.
Per cert, aquesta festa ha representat un esforç econòmic per le penyes, volem agrair als jugadors Isaac Becerra, Juanlu i Migue que ens hagin regalat les seves botes i guants per rifar-les demà i així poder eixugar les despeses. Així que demà tots a comprar tires.