dilluns, 12 de maig del 2014

Temps de flors, comunions i promocions

Amics, com que l'últim és el primer volem començar aquest article donant l'enhorabona a tots els seguidors de la U.E. Llagostera, Nàstic, Lleida i l'Hospitalet i molt especialment als Golfus i a la Federació de Penyes del Nàstic. Ahir a la tarda, tant els que eren al Municipal com els que es mossegaven les ungles seguint la jornada per la tele vam viure una tarda de futbol emocionant i finalment molt emotiva. Ara toca rematar la feina!.
Pel que fa a la penya dissabte vam viure una jornada ben moguda. Al migdia vam rebre els amics de la Peña Madridista Girona, una vintena de seguidors de les dues entitats vam compartir un suculent pica-pica.
Més tard també ens van visitar els Golfus i tots plegats vam anar a veure un partit que per desgràcia no va haver-hi ni bon ni dolent joc, ja que la pilota va córrer molt pocs minuts, en fi un empat que sap a poc.
Com que el bloc és d'ús propi, de vegades ens permetem alguna llicència, avui ens permetem una d'elles i aprofitem aquest article per felicitar al nostre jove amic de Las Palma Brian qui dissabte va fer la primera comunió. Curiosament la va celebrar a l'estadi Insular veient una victòria in-extremis del seu equip davant el Tenerife.
Per acabar dir-vos que demà ja tenim confirmat un brindis, a les cinc de la tarda al 106, amb la Penya Blanc-i-Blava de Girona, la Penya Barcelonista de Santa Coloma de Farners i la Federació de Penyes del Sabadell.