divendres, 29 d’agost del 2014

Al 106

Amics, l'any passat vam canviar de casa i aquest any la casa ha canviat d'amos, la Mari i en Manolo han decidit provar nous reptes professionals lluny del sacrificat ram de l'hostaleria i estem segurs que amb la seva capacitat i tenacitat els èxits els seguiran acompanyant. Des d'aquí els volem agrair els magnífics moments que ens han regalat i bé, la resta ja els hi direm personalment, ja que segueixen siguen uns immortals més.
Els nous amos, amb la San al capdavant, en pocs dies ja s'han guanyat la simpatia dels que ens hem acostat al 106, per això avui és un plaer convocar-vos a tots per veure el partit de demà a la nostra seu per, a part de xalar amb els nostres jugadors, tenir l'oportunitat de conèixer aquestes agradabilíssimes persones.
Si fem un repàs al cap de setmana passat us direm que després de la victòria del nostre Girona, alguns discutiran que el joc va ser fluix i altres que va ser el correcte per ser el primer partit de lliga, però el que no es pot discutir és que l'`ànim de tots els seguidors és de convenciment que aquest any la podem fer grossa, tot i que quan arribes a casa i veus els equips de la classificació produeix un cert respecte.
Per acabar, dir-vos que dissabte uns quants membres de la penya vam assistir a la diada de la penya Els Canyeros Llagostera, unes cent persones vam degustar una magnífica paella en un ambient que si hi ha una paraula que el pot definir és el de alegria. Ens van ensenyar orgullosos les seves instal.lacions, un bar amb llar de foc, uns terrenys on volen posar una carpa fixa i un camp de futbol formen aquest complex que l'ajuntament ha cedit a un dels seus directius a un molt baix cost. Enhorabona nois i gràcies per convidar-nos!