divendres, 3 d’octubre del 2014

Un Sabadell de 10

Amics, ja us podem anunciar el primer desplaçament massiu de la temporada, serà el dissabte 18 d'octubre a la Nova Creu Alta. La convocatoria és a les 16,30 hores a Montilivi per sortir a les 17 hores, el partit és a les 20 hores així que tenim marge de temps per si surt qualsevol imprevist.
Aquesta vegada hem de felicitar i donar les gràcies al Centre d'Esports Sabadell que ha arribat a un acord amb la directiva del nostre club per deixar les entrades al preu de 10 euros,  per tant, el preu del desplaçament serà de 20 euros, 10 de l'entrada més 10 del bus, els socis de la nostra penya només hauran de pagar 15 euros, això sí, s'hauran d'apuntar a la nostra seu.
Tothom que vulgui venir es pot apuntar a les seus de les penyes oficials o a les oficines de Montilivi a partir de dilluns.
Pel que fa al partit de diumenge passat us hem de dir que el vam veure en pantalla gegant amb una qualitat de la imatge excel.lent. Després del partit el nostre amic Rafel va convidar a tots els assistents a un fabulós pica-pica per celebrar el seu sant.
Per acabar us deixem una foto que en Josep Lluís, president de l'Agrupació de Penyes del Vila-Real ens ha enviat. Fa pocs dies que han inaugurat la seva nova seu i la nostra bandera ocupa un lloc preferent, des d'aquí només podem dir MOLTES GRÀCIES I ENHORABONA AMICS GROGUETS!.