dimecres, 25 de febrer del 2015

De primera

Amics, hi ha equips que per la seva història i afició que es trobin en aquesta segona divisió és un fet merament puntual i passatger i pels clubs modestos com el nostre el dia que ens enfrontem contra ells el vivim d'una altra manera, amb la il.lusió i alegria d'un partit de primera. Així és el Betis i així ho hem viscut aquest cap de setmana.
Dissabte,  un 106 ple de gom a gom, va ser testimoni d'un partit vibrant i emocionant fins a l'últim segon tot i que hem de reconèixer la superioritat de l'equip andalús en molts moments del partit.
Després del partit vam celebrar l'aniversari d'aquest parell de dandis de la penya, en Joan i en Raul, el brindis amb el cava de la penya, el pastís i els regals van ser la cloenda perfecta a una tarda-nit magnífica, a banda del resultat.
Diumenge al migdia vam celebrar "el tercer temps" amb els amics de la Peña Bética Girona-Olot "Manquepierda" a la seva seu situada a la capital de la Garrotxa, el bar La Cabanya, ens van oferir un extraordinari dinar a base d'embotits, "callos", amanides i xoriços de primer i carn a la brasa de segon, tot en un ambient molt festiu on només va faltar una guitarra per acompanyar les veus dels més llençats bètics que treien a passejar el seu "duende" andalús.
El nostre amic Toni Carrera, en Karris, de CatPress, es va apropar un moment a l'acte i ens va fer unes fotos que va publicar en el nou web d'aquesta agència de notícies. Moltíssimes gràcies Toni!
Una bandera de la penya i la ratafía i les galetes del nostre vocal Garu van ser els obsequis amb els quals els hi vam agrair la seva gran acollida, ells van correspondre amb una molt bonica samarreta de la seva penya. ¡Amigos, ya sabeis que esto es sólo el principio de las muchas juergas que nos vamos a correr juntos!.
Per acabar, ara us parlo en primera persona i no m'agradaria ser molt reiteratiu, moltíssimes gràcies a tots per les mostres d'afecte que ens heu fet arribar a mi i a tota la meva família en aquests dies, els rams de flors, els missatges pel face, twitter, whatsapp i telèfon ens han ajudat moltíssim, moltíssimes gràcies de veritat.