dimarts, 7 de juliol del 2015

Obert per vacances

Amics, l'activitat de les nostres penyes no s'atura ni en època estival, amb il·lusions renovades tots els penyistes seguim mostrant la nostra estima al club que portem al cor.
Així la Penya Barbero Bailongo va celebrar el passat 28 de juny la seva ja tradicional Pujada als Àngels, l'ofrena a la Mare de Déu, una missa i un bon dinar amenitzat amb una cantada d'havaneres van ser els ingredients d'un dia entranyable.
Tres dies abans, la Penya Guíxols Costa Brava va celebrar una assemblea extraordinària a on en Manolo Serrano va ser proclamat nou president de la penya, des d'aquí li desitgem moltíssima sort per superar el llistó tan alt que ha deixat el nostre amic Toni Valldeperas.
Tots els divendres, un gran nombre dels integrants de la Penya Saltenca es reuneixen a la seva seu per passar una bona estona i compatir la truita de patates que la iaia de la penya prepara amb molt entusiasme.
I totes les penyes aquest divendres celebrarem un sopar que servirà com a cloenda de la temporada passada i donarem la benvinguda a la nova.
Precisament divendres passat vam visitar la penya Eloi Amagat, l'Agustín qui porta el Restaurant Can Marcos, seu de la penya, ens ha ofert un menú irresistible perquè l'esdeveniment sigui tot un èxit.
De primer hi haurà: croquetes, "chocos", musclos i escopinyes al vapor, gambes saltejades i una tapa sorpresa.
De segon: graellada de carn amb pollastre, botifarra, cansalada, llom i patates fregides.
Amb postres, aigua, gasosa, vi, cava, cafè i xupito.
Tot per només 15 euros.
Si no t'ho vols perdre apunta't a les seus de les penyes oficials abans de demà dimecres a la nit. Aquest divendres a les 9 de la nit al Restaurant Can Marcos de Vilablareix tenim gran festa blanc-i-vermella.