dimarts, 28 de juliol del 2015

Quatre anys més amb molta il·lusió

Amics, el divendres passat vam celebrar l'assemblea general de socis, una trentena d'immortals ens vam reunir al 106 per posar-nos al dia de la salut social i econòmica de la penya. La veritat és que és un orgull per a una junta directiva que tots els temes a tractar siguin aprovats per unanimitat i així va ser.
El president va destacar la fortalesa social de la nostra entitat, acabar la temporada amb 122 socis així ho acredita. També va anunciar que es procedirà a l'actualització dels fitxers per aprofitar les noves tecnologies per oferir una més ràpida comunicació amb tots els socis.
En la vessant econòmica també es va congratular d'haver acabat la temporada amb més de 2.000 euros a les arques de la penya, més si tenim en compte que tots els socis han tingut l'avantatge de pagar 5 euros menys a cada desplaçament i que s'han realitzat diverses trobades amb penyes d'altres equips i els socis han pogut participar de franc en els pica-piques de benvinguda oferts. També s'han fet banderes i fins i tot les gorres que regalem amb el carnet d'aquesta temporada ja estan pagades.
En definitiva, cuidem al soci de la penya i a sobre ens queda un raconet.
Després de l'assemblea ordinària vam tenir una d'extraordinària per triar la nova junta directiva. Com que només es va presentar la candidatura de l'actual president, en Pepe Sierra ca ser proclamat president per unanimitat.
El moment més emotiu de la nit va ser quan en Pepe va anunciar que en Rafel Baone deixava de ser tresorer per qüestions de salut, va valorar molt la seva feina i tots els assistents li van dedicar un llarg aplaudiment tot i així, en Rafel seguirà a la junta com a vocal.
La nova junta queda formada per en Pepe Sierra com a president, la Margarita Bosch com a vicepresidenta, en Fran Lara com a secretari, la nova incorporació Javier Rina com a tresorer i com a vocals en Rafel, en Josep Garolera i les noves incorporacions Óscar Fernández i en Josep Mª Glez. Ódena.
Després de la reunió vam degustar un magnífic sopar on no va faltar el cava de la penya, un final de festa que es va allargar fins a altes hores de la matinada i és que el 106 és com casa nostra i quan et trobes a gust en un lloc et costa marxar.
L'endemà encara van tenir forces alguns immortals d'acompanyar l'equip al seu primer partit de pretemporada, aquests partits, com sempre diem, més que per veure futbol, són més per tenir més contacte amb els jugadors i els seus familiars i així copsar una mica les sensacions anímiques que desperta el grup.
Tot i que encara faltem moltes peces al teler, vam comprovar que el bon rotllo de l'any passat no s'ha perdut.
Com ja és tradició quan anem a Peralada, vam acabar la jornada amb un bon sopar al Cafè del Centre.
Amics, comencem una nova temporada i una nova legislatura carregats d'il·lusió.