dissabte, 18 de juliol del 2015

Sopar bàrbar

Amics, el passat 10 de juliol, al sopar de les penyes, vam retre un més que merescut homenatge a la Bàrbara Fernández en agraïment a l'ajut que ens ha dispensat al llarg de tota la temporada. Per als qui dirigim les nostres associacions és una sort poder comptar amb una persona del club pràcticament les 24 hores del dia els set dies de la setmana i per això li vam mostrar el nostre afecte amb un ram de flors i una placa a on es podia llegir "de les penyes oficials a la Bàrbara Fernández en agraïment a la teva dedicació i entrega al Girona F.C. i a les seves penyes".
El sopar va ser bàrbara, no hi va faltar de res, inclús la penya amfitriona, la Penya Eloi Amagat, va aportar a la celebració unes ampolles de cava amb les que vam brindar pel nostre club i aprofitant que hi era l'Ivan, l'oncle d'en Richy, també per la seva continuïtat, desig que s'ha fet realitat aquesta setmana. I és que com ens deia l'Ivan, Girona no només ha enamorat a en Richy, també a tota la seva família.
I pel divendres vinent 24 tenim una altra moguda, a dos quarts de nou estem convocats per l'assemblea anual ordinària on passarem comptes de l'estat social i econòmic de la penya per més tard celebrar una assemblea estraordinària per aprovar la nova junta directiva que dirigirà la nau els pròxims quatre anys. I després, sopar de franc per a tots els socis.
Els qui vingueu podreu renovar els carnets de la penya, aquest any t'emportaràs el carnet per la gorra, és literal, i és que pels 20 euros que val per als majors de 18 anys i 3 per als menors, a més de tots els avantatges que oferim cada temporada com els descomptes a tots els actes i desplaçaments organitzats per nosaltres i el descompte al carnet d'abonat del club, t'emportaràs una gorra molt ben parida amb els escuts de la penya, del Girona i la nostra mascota, en Felixín.