dijous, 6 d’agost del 2015

De penya en penya

Amics, una setmana més tenim quelcom de suc per a omplir unes quantes ratlles d'aquest bloc. Encetàvem el cap de setmana divendres visitant la Penya Eloi, al "raconet alegre" de Can Marcos alhora que passàvem una estona divertidíssima amb els companys de Vilablareix, l'Agustín ens oferia un reguitzell de les seves millors tapes, les patates braves, les guàtlleres, els ronyons i altres especialitats eren regades amb fresquíssimes cerveses.
Dissabte a Palamós vam fer la prèvia amb Els Canyeros, l'indomable Cuqui estava en la seva salsa, en un ambient de disbauxa anàvem omplint el dipòsit i brindant pels nostres equips, fa un parell d'anys que ens coneixem i sempre ens ho passem de conya amb ells.
Ja a l'estadi vam veure un partit a on potser els nostres jugadors no el van afrontar amb la mateixa intensitat que els de Llagostera. També nosaltres vam estar poc intensos i les baixes dels més cridaners com l'Óscar o en Fran es van notar i molt.
I després del partit cap a Sant Feliu a la barraca de fires de la Penya Guíxols, allà vam estar fins a la matinada presumint de gironisme amb els amics ganxons. Espectaculars els entrepans de xistorra i "morcilla" de Jaén, no us els perdeu, fins al dia 9 encara teniu temps de provar-los.
Bé, acabem aquest article ple de bona gent amb l'agradable notícia de l'alta mèdica d'en Marc Sellarés, si fa uns mesos no dubtàvem en la seva victòria contra el càncer, ara ja la podem celebrar.
Enhorabona crack!