diumenge, 16 d’agost del 2015

Foto de família

Amics, ja hi som, la Liga Adelante està a punt de començar i un any més jugadors i seguidors ens vam aplegar a la plaça de la Independència per a unir-nos en una comunió perfecta. A il·lusió no ens guanyarà ningú i si els jugadors ens han promès treball i humilitat, nosaltres els hi hem de prometre suport incondicional. Com a seguidors ens hem de marcar un objectiu que pot ser un termòmetre de la situació de l'equip, si al mes de gener i febrer l'assistència a l'estadi supera els 5.000 espectadors voldrà dir que l'equip haurà enganxat i que l'afició blanc-i-vermella ha respost.
Com va dir en Pablo Machín a la presentació de l'equip, per poc que fem les coses bé el futbol ens deu una i si arribem al final de la temporada amb opcions de pujar, aquest any potser tindrem la sort que ens ha mancat aquesta.
Gràcies a la gran feina de la secretaria tècnica hem pogut mantenir el bloc de la temporada passada i això és un avantatge. Així ho vam veure ahir els pocs immortals que vam assistir a veure el Torneig Costa Brava, tenim a la majoria gaudint d'unes merescudes vacances.
Il·lusionats, esperem ja amb ansietat poder veure el primer partit de lliga el dilluns 24 a les 9 de la nit a la nostra seu. Al 106 ho tenim tot a punt perquè, una temporada més, sigui el punt més calent de la Girona futbolera.