dijous, 3 de setembre del 2015

Tornem-hi!

Amics, estem molt contents de poder tornar a celebrar una tradició que des de fa anys no hi falta als enfrontaments entre el Nàstic i el Girona, la paella de germanor, la majoria dels 120 seguidors blanc-i-vermells que ens desplacem amb els dos busos organitzats per les penyes degustarem el magnífic menú que la Federació de Penyes del Nàstic ens ha preparat. Pica-pica, paella, postres i una beguda per només 10 euros.
Malauradament, no ens acompanyarà el nostre secretari Fran Lara qui ha rebut avui la trista notícia de la mort de la seva àvia, des d'aquí li volem fer una forta abraçada, a ell i a tota la seva família.
Dissabte a l'estadi vam poder veure la pancarta que amb molta il·lusió havíem fet el divendres al 106, un tornem-hi!, amb l'esperança de tornar a veure l'equip volar alt com el vam veure la temporada passada.
Abans d'entrar al camp vam poder regalar als creadors de la nostra mascota Felixín, en Josep i en Toni Carrera, les gorres de la nostra penya. També els 16 nens sahrauís que estaven d'acollida amb famílies de Girona i que van veure el partit es van emportar al seu país la nostra gorra.
Dijous vam tenir la primera reunió de penyes de la temporada a on el nou responsable de l'àrea social, l'Albert Mateos es va presentar, tot i que pels penyistes de tota la vida no necessita presentació. Hem d'agrair també l'assistència a la reunió del president Delfí Geli i del responsable de seguretat del club Ferran Peguenaute.
I per acabar aquest resum setmanal de l'actualitat immortal us hem d'informar que ja teniu a la nostra seu la loteria de Nadal del Girona, el 85846 que és de La Bruixa d'Or i el de la nostra penya, el mateix de cada any, el 64352 del Gall de la Sort de Porqueres. Animeu-vos que la sort ens espera!