dijous, 29 d’octubre del 2015

Visca Sant Narcís, la Pilarica i Pablito!

Amics, primer de tot, desitjar-vos unes molt bones Fires de Sant Narcís. Per la nostra part, la gresca i la disbauxa la vam començar a viure dissabte passat al 106 amb la visita dels nostres amics Presentes x el Escudo i altres penyes de la Federació de Penyes del Zaragoza.
Des de la una del migdia fins a gairebé una hora abans de començar el partit vam compartir una prèvia espectacular, amb bon menjar i millor beure, amb cançons i fins i tot balls, una autèntica festa plena d'alegria.
Som una gran família i per això a les ampolles de vi que ens van regalar els convidats, vam correspondre amb un regalet per a en Pablo que ha nascut fa pocs dies, fill d'en Rubén i la Míriam de la Penya Presentes x el Escudo i que ja considerem un immortal més.
Per cert, les ampolles de vi les beurem acompanyades de pa i bacó, gentilesa de la penya, diumenge vinent un cop acabi el partit contra l'Osasuna.
I com sempre diem, ens abracem abans i després del partit, així després, ja a la nit, uns quants membres de la nostra penya van fer un tomb per la fira amb els germans aragonesos.
Per acabar, dir-vos que aquest dissabte estarem a l'estand de Fires del Girona F.C., volem agrair al club que ens permeti divulgar tot el que fem a tots aquells que estimen el Girona i que de ben segur s'aproparan a l'estand amb la mateixa il·lusió amb la qual anirem nosaltres.