dijous, 5 de novembre del 2015

Serem de primera

Amics, l'últim cap de setmana de Fires ha estat inoblidable, primer de tot, gràcies al Girona F.C., vam poder passar un gran dia a l'estand del club a la Fira de Mostres.
Ens va fer molta il·lusió poder compartir una estona amb molts de vosaltres que us vàreu acostar a l'estand, expresidents com en Patxi Otamendi o Carles Teixidor, exjugadors com en Fàbrega, penyistes gironistes i dels Canyeros i molta mainada, de veritat, gràcies.
Durant tot el dissabte vam viure un ambient molt festiu juntament amb els empleats del club, per acabar-ho d'arrodonir, el nostre veí d'estand, el gran Màgic Andreu ens va obsequiar en exclusiva per als qui érem allà amb un petit espectacle carregat de màgia i humor.
I diumenge van ser els nostres jugadors els qui ens van oferir també un gran espectacle màgic. Moltes vegades penses que el futbol són sensacions i diumenge quan vam arribar al 106 no dubtàvem que viuríem un partit de les grans ocasions i que seria molt difícil perdre'l, un 106 ple de gom a gom amb fidels habituals i d'altres no tant però que ens deien que venien a veure el partit allà perquè sempre que havien vingut mai havia perdut el Girona, feia preveure la gran festa final.
A la mitja part, els amics més íntims d'en Loren li van regalar pel seu aniversari una dessuadora de la nostra penya, és un orgull per a tots els immortals que un dels regals més preuats per mostrar l'estima a una persona sigui una peça de roba que porta el nostre escut.
Quan va acabar el partit, el 106 va esclatar i va ser el moment de celebrar la gran victòria amb un pica-pica amb calamars, aletes de pollastre i bacó, tot regat amb el vi que els nostres amics del Zaragoza ens havien regalat una setmana abans, vaja, un final de Fires somiat.
I diumenge ens arriba el Lugo, per demà divendres hem quedat a la nostra seu a les vuit del vespre per preparar una pancarta en positiu, "Todavía creemos, serem de primera", aquest és el nostre missatge, el rancor mai és bo i mirar enrere menys, així que diumenge tots a recolzar els nostres jugadors i a oblidar-nos del rival.
I tanquem aquest article amb regust agredolç, primer felicitem a la penya Saltenca i Los Jandristas que han fet un any i acabem amb el dolor per la mort de l'exjugador i "cronista oficial" del club, Jaume Curbet, descansi en pau.