dimarts, 15 de desembre del 2015

Que es desperti la força



"Temporada 2015/2016. Tras culminar una campaña sideral, el Imperio Rojiblanco ha visto cambiar su suerte en el inicio de la que tenía que ser una nueva era de conquistas. Las batallas contra el Califato Galáctico y las fuerzas de la Princesa Ilicitana se han saldado con sendas derrotas, y antes del fin del año estelar aguarda un nuevo enfrentamiento contra las tropas de la Constelación Ensaimada, mermadas recientemente en su poder pero siempre peligrosas". Així podria començar la versió gironista de La Guerra de las Galaxias després d'aquest principi de temporada que estem vivint. Les coses no surten i és hora de treballar més que mai per trobar la tecla que torni a convertir al nostre equip en el coet que va ser l'any passat. Pablo Machín i els jugadors han de demostrar que el bon futbol que van saber desplegar no s'ha esfumat de cop.


Els immortals confiem en ells i estem segurs de que tots plegats podrem fer aquesta passa endavant i tornar a ser el Girona que meravellava per allà on passava. L'equip tindrà al darrera l'empenta de les nostres banderes i les nostres veus fins a quedar afònics si cal. Som el costat immortal de la força!


La tristesa pel resultat no pot fer-nos oblidar quelcom que sí va ser gal·làctic: la nostra tobada amb els aficionats il·licitans. Una vintena de seguidors de la Federación de Peñas del Elche CF (integrants de les penyes Els Gafarrons, Portus Ilicitanus i Luna Franjiverde) van fer amb nosaltres la prèvia del matx al 106. Els amics franjaverds d'Altzavares Nord ja ens havien visitat alguna vegada, i sempre és un gust rebre a l'afició més fidel de l'Elche i compartir amb ells aquesta bogeria pel seu equip que els fa seguir-lo arreu d'Espanya malgrat les decepcions que un nou cas de mala gestió d'una SAD els ha fet patir aquest estiu.


L'hora de les postres va ser moment pels parlaments i els obsequis. Com a record de Girona, les tres penyes que ens van acompanyar van endur-se la nostra ja popular bandera, unint-se així al club de les aficions d'arreu del nostre país que ja la tenen. A part d'això també ens vam assabentar que en Juan de la Penya Els Gafarrons Il·licitans podria convertir-se en breu en president de la federació de penyes del seu equip. Li desitgem molta sort amb aquest propòsit, algú que vol prendre aquesta responsabilitat estant encara recent un descens administratiu que ha destrempat a gran part de l'afició, és, sens dubte, algú que s'estima el club.


Siguin bons o dolents els resultats, el Girona FC sempre podrà estar orgullós de la implicació solidària de la seva gent. La recollida d'aliments pels més necessitats va ser un èxit. Només a la Penya Immortal vam recollir més d'un centenar de quilos de menjar. La nostra vicepresidenta Margarita va participar com a voluntària recollint donatius a les portes de l'estadi abans del partit contra el Córdoba i divendres vam anar a entregar tot el que s'havia recaptat als magatzems del Banc dels Aliments de les Comarques de Girona amb representants d'altres penyes blanc-i-vermelles i del mateix Girona FC.


Per acabar, passem al seguiment de les evolucions del Girona B que ens fa a peu de gespa el nostre amic Dani Aguilar, encarregat de material del filial gironista. El segon equip va empatar a 1 contra el líder del seu grup, el Mollet. Segons el nostre cronista, el partit podria haver-se decantat cap al costat dels nostres joves valors de no ser per la nefasta actuació arbitral. A seguir lluitant!