dimarts, 12 de gener del 2016

"B" de "bo"


Acostumats a les fotos somrients que solen encapçalar les nostres entrades, les cares serioses dels immortals que van passar-se pel 106 veient el partit del Girona del passat dissabte potser us sorprendran. Després de sumar 4 punts en els darrers dos partits, la ratxa es va tallar amb una derrota per 1 a 0 a Alcorcón amb sensacions per desgràcia massa habituals aquesta temporada. Veurem si el debut de Lekic i la possible incorporació d'alguna cessió (via Espanyol o City?) solucionen la falta d'encert de cara a gol. Ni la plantilla actual ni a la davantera els hi falta qualitat, però potser el que cal és introdui-hi gent que aporti noves dinàmiques. Segur que Pablo Machín troba la manera de fer que la cosa rutlli.


Per treure'ns el mal regust de la derrota, vam respondre a la crida dels nois del Girona B i vam organitzar una bona diada de futbol. Vam començar la llarga prèvia a la nostra seu, des de la que ens vam desplaçar al racó més gironista de la zona de Germans Sàbat i Taialà, el bar que en Martí Palahí (responsable del bar del Gol Sud de Montilivi des de fa anys) hi té instal·lat. El tapeo, les cerveses i la tertúlia van aconseguir fer-nos arribar al Camp de Sant Ponç al quart d'hora de partit, tot i que no cal que confessem que amb nosaltres això no és gaire difícil...   


Per sort no tots els immortals es deixen seduir pels atractius del regne de l'hostaleria i en Fran Pascual i família van ser puntuals. Al poc van arribar reforços: el gruix dels nostres socis procedents de can Palahí als que van afegir-se la Mari i el seu marit, i fins i tot el propi Martí, que no va voler perdre l'ocasió d'animar al filial blanc-i-vermell. Va ser una gran satisfacció veure com els parroquians habituals i l'equip, en paraules de l'encarregat de material Dani Aguilar, estaven encantats amb l'ambient que vam procurar aconseguir amb els nostres càntics. Intentarem repetir-ho aviat, en aquest matx davant del Mataró el Girona B va estar a punt de remuntar l'1 a 2 momentani, i després d'empatar només la mala sort de fallar un penal va evitar la victòria.


La diversió no va acabar amb el partit, només va traslladar-se de nou al 106. Un bon grapat dels immortals que van seguir el partit del segon equip van seguir passant una agradable tarda a la nostra seu. Coses com aquestes converteixen la nostra penya en gairebé una família. No seremos los más buenos...


I com que ganes de festa en tenim per avorrir, ja estem organitzant una gran jornada de germanor amb els aficionats de l'Athletic Club per quan el 23 de gener el Bilbao Athletic visiti Montilivi. Ens hem posat en contacte amb la Peña Lehoi Beltz de Barcelona per preparar una bona diada de convivència futbolera. De moment ja sabem que, a més d'amb ells, compartiran el dia amb nosaltres seguidors d'altres penyes dels lleons a les províncies catalanes (Rupià, Rubí, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat i Tarragona). Anirem informant!