dijous, 18 de febrer del 2016

El Tourmalet

Amics, des del 7 de febrer amb la visita del Nàstic fins a la sortida de Zaragoza, encetem unes setmanes que són un autèntic Tourmalet per a nosaltres, molta feina sí, però molt agraïda.
Després del bon regust que ens va quedar en la primera corba del port, ens tocava la visita a Huesca i modèstia a part, va ser tot un èxit.
A les 12 del migdia, puntuals com havíem quedat amb en Fernando Lobera, president dels Fenómenos Oscenses vam arribar al centre de la ciutat, allà una xaranga ens rebia amb tots els honors, tots els qui vam omplir el bus organitzat per les penyes vam quedar emocionats. Huesca era una festa i la cervesa i les tapes que ens van convidar mai acabaven.
A les dues vam anar cap al camp, allà, al Club de Tenis, quasi 150 comensals de les dues aficions vam compartir un exquisit dinar de germanor.
El bon humor va regnar la trobada i a les postres vam fer el tradicional intercanvi de regals. La Penya Saltenca s'estrenava en aquests actes i en Rodri va ser l'encarregat de recollir un plat que segurament ja lluiran amb orgull a la seva nova seu social situada al C/ Santiago Sobrequés de la nostra ciutat.
En Toni Valldeperas també va fer entrega d'una samarreta amb l'escut de la Penya Guixols i el nom dels Fenómenos Oscenenses. Va haver-hi regals fins i tot per a les dones dels Fenómenos, la nostra amiga Mari, tan detallista ella, es va encarregar de portar i entregar uns petits obsequis per a elles.
També el nostre president va recollir una placa de part de la penya local en reconeixement a l'amistat que ens uneix des de fa 8 anys. En aquesta ocasió en Tomás no va poder fer el "ascendere, descendere" i ho va fer en Fernando, des d'aquí li dessitgem una molt i molt ràpida recuperació.
AMIGOS, NOS LLEVAMOS LOS TRES PUNTOS, PERO VOSOTROS OS QUEDASTEIS CON UNA PARTE DE NUESTRO CORAZÓN. MUCHÍSIMAS GRACIAS POR EL MARAVILLOSO DÍA QUE NOS HICISTEIS PASAR.
El dilluns abans, el nostre president havia estat a Madrid al seminari de seguretat organitzat per Aficiones Unidas i la LFP, juntament amb el cap de seguretat del club, en Ferran Peguenaute i el coordinador de seguretat dels Mossoos, l'Albert Mendoza, la veritat és que aquestes reunions van molt bé i una de les coses que vam tractar era la coordinació a l'hora de comunicar el material d'animació que portem als camps contraris i hem de dir que va estar de 10, dijous vam comunicar a en Ferran tot el que volíem portar a Huesca i diumenge no vam tenir cap mena de problema per entrar-ho tot a dins de l'estadi.
La tercera corba serà aquest diumenge, la Penya de l'Oviedo de Barcelona ens visita i per aquesta jove penya és tot un repte l'organització d'aquest desplaçament tan gran. Ja fa setmanes que estem en contacte amb ells perquè tot surti rodó. Com és costum, tenim preparat el dinar de germanor a la nostra seu, el 106, els qui vulgueu venir ja us podeu apuntar, el preu del menú és el de sempre, 10 euros.
I seguim l'escalada, pel dissabte 27 tenim el desplaçament a Palamós. Gràcies a Aficiones Unidas tenim unes quantes entrades per a les penyes oficials del club al preu de 15 euros, els qui esteu interessats a anar ja podeu passar pel 106`, teniu temps fins demà, això sí, com que tenim un nombre limitat d'entrades només apuntem als socis de la penya i als seus familiars i amicas que vinguin amb ells.
Gràcies a Ford Covesa tindrem bus gratuït per anar a dinar amb els Canyeros, dinarem davant de l'estadi i el preu del menú és de 15 euros. El bus sortirà a les 12 del migdia des del concessionari.