dimarts, 12 d’abril del 2016

Agraïment a la FPC pel Premi "Gesto Deportivo"


Descarrega la nota de premsahttp://ge.tt/3YkXCcZ2 

La Federación de Peñas Cadistas, l’associació que agrupa i coordina a les penyes del Cádiz CF des de 2005, ha atorgat el I Premi “Gesto Deportivo” a la Penya Immortal Girona “pels seus continus actes de germanor i convivència amb la majoria de les aficions rivals de la Liga Adelante”. Aquesta és la primera edició del premi, que anualment reconeixerà a l’afició, associació o similar relacionada amb el futbol que representi millor els valors de l’esportivitat.

Per a tots els immortals és quelcom molt emocionant. Que, com bé diu el nostre president Pepe Sierra, una afició i una terra com Cádiz, que viu tan intensament el futbol, homenatji la nostra manera d'entendre aquest esport ens omple d'orgull. Són gairebé 24 anys animant al nostre Girona sense importar la categoria i intentant fer amistat amb la gent que a cada racó d'Espanya sent, al igual que nosaltres, que el futbol és una festa i mereix ser viscuda com a tal.

El contacte que fins ara havíem tingut amb l'afició del Cádiz havien estat les nostres jornades de germanor amb la Peña Cadista "Los Condenaos" de Pineda de Mar. Vam connectar immediatament, passant estones inoblidables amb... i sense futbol pel mig. Som l'única penya a la qual van convidar al sopar que van organitzar per celebrar els 100 anys de la fundació del seu club i ells van venir-nos a animar en un partit a Montilivi. Però amb la federació no hi havíem tingut contacte més enllà de coincidir en reunions d'Aficiones Unidas - AFEPE, motiu pel qual ens ha sorprès tant aquest guardó. Un mai no s'arriba a imaginar que el que fa tingui repercussió tan lluny!

El premi es lliurarà el 14 de maig, en el marc de la 2a Convenció d'Aficionats del Cádiz CF, a la que assistirà una delegació formada per 4 membres de la nostra penya, com no podia ser d'una altra manera.

MUCHAS GRACIAS POR VUESTRO RECONOCIMIENTO.
COSAS ASÍ NOS ANIMAN A SEGUIR DISFRUTANDO
DEL FÚTBOL Y TRABAJANDO PARA ERRADICAR
LA VIOLENCIA DE LOS ESTADIOS.