divendres, 6 de maig del 2016

Girona is living a celebration


Molts us preguntareu a què ve l'eurovisiu títol d'avui. A part d'un esdeveniment molt lligat amb el festival europeu de la cançó i la penya del que parlarem més endavant, aquesta versió gironista del tema que va interpretar Rosa López a Estònia el 2002 respon al dolç moment que viu el club, amb fites a celebrar com la bona marxa del primer equip o la creixent vitalitat de la seva afició (sigui aquesta més o menys nombrosa). D'això últim en va ser una bona mostra la IV Trobada de Penyes del Girona FC, celebrada enguany al Restaurant Can Marcos de Vilablareix, seu de la Penya Eloi Amagat. Al dinar hi van assistir més de 100 persones, que van gaudir de les especialitats del local en un gran ambient de germanor ple de càntics, poemes i fotos de grup d'aquelles que mai s'obliden. A l'acte vam tenir l'honor de comptar amb la presència de Delfí Geli, president del Girona FC, i Albert Mateos, cap de l'àrea social. El màxim responsable de l'entitat de Montilivi va reafirmar el compromís de la gent que treballa pel club per portar-lo ben amunt en tots els àmbits. També va tenir unes paraules de reconeixement pel paper de les penyes i la importància que té l'afició per a una institució que aspira a ser gran.


Abans de l'acte principal, el programa del dia gran dels penyistes blanc-i-vermells va obrir-se amb el Torneig de Botifarra Interpenyes, disputat a la seu de la Penya Saltenca. que va comptar amb la participació de parelles de la penya amfitriona, de la Penya Eloi Amagat, la Barbero Bailono i la Immortal Girona. Els nostres representants, en Pepe i en Mateo, van derrotar als locals en semifinals i van estar a punt de donar la sorpresa en la gran final davant l'experimentada parella de bailongos que finalment va alçar-se amb el triomf. Van haver-hi trofeus per tots els participants, així com un pernil per parella finalista i una samarreta del Girona signada pels jugadors pels campions. Un cop acabat el tiberi posterior a Vilablareix, va ser el moment de fer honor al motiu que ens reunia. Els assistents van desplaçar-se a l'Estadi per deixar-se la gola en el gran matx contra el Tenerife, on els homes de Pablo Machín van tornar a exhibir la seva força. Gol de Lekic i tres punts que confirmen que s'ha tornat a fer de Montilivi un fortí i que les possibilitats de jugar la promoció són ben reals. Alguna cosa deuen voler dir els recents premis de la LFP al millor tècnic del mes per a l'entrenador sorià i el de millor jugador per a Isaac Becerra...


I ara sí, és moment de descobrir el segon lligam immortal amb Eurovisió! Aquest dissabte a partir de les 20:00 hores tots els socis i amics de la nostra penya estan cridats a venir al 106 i demostrar que canten igual de bé al Sing Star que a la graderia. Celebrarem un concurs d'aquest popular karaoke de la Play Station (inscriure's costarà només 1 €) i tot seguit soparem plegats. La nit es tancarà amb el sorteig d'un pernil, en el que ja podeu participar emplenant la vostra casella del quadrant que tenim penjat a la nostra seu (una casella  per 2 € i tres per 5). Tots els beneficis aniran destinats a ajudar als damnificats pel recent terratrèmol que va patir l'Equador. Vine a divertir-te i a demostrar la teva solidaritat amb un poble germà!


No parem! La bona salut de les penyes l'exemplifica el viatge que farem diumenge 15 de maig a Elche per animar a l'equip en aquesta importantíssima recta final de temporada. Les inscripcions ja poden realitzar-se a les oficines de Montilivi i a les seus de les penyes oficials. Si es paga abans del dia 10 de maig, el cost del desplaçament (bus+entrada) serà de 50 € pels penyistes i de 55 per la resta d'aficionats. A partir d'aquest dia se sumaran 5 € a cadascuna de les dues categories (55 i 60). La data límit per apuntar-se és el 12 de maig. Recordem que es tracta d'una ocasió ideal per visitar el Martínez Valero, ja que a la fantàstica trajectòria de l'equip cal afegir-hi que dilluns 16 de maig és festiu a Girona i no cal patir per la ressaca. Vine! Tots junt ho podem fer!