divendres, 26 d’agost del 2016

Teló aixecat


Amics, fa uns dies el gran teatre de la Liga 1|2|3 va començar el seu programa d'espectacles amb una funció en què no va faltar de res. Un grapat d'immortals vam apropar-nos al 106 per seguir el Sevilla Atlético - Girona. No va ser el cop que hem sigut més, hi ha molts socis que segueixen de vacances i es va notar. I els que vam ser-hi ens preguntàvem si no hauria estat millor seguir el seu exemple, ja que fins al minut 80 el filial sevillista va passar per sobre d'un Girona al que li va costar moltíssim agafar-li el ritme al partit, amb algun error defensiu impropi d'una defensa que es mostra habitualment segura i decidida. Tot i això no vam perdre la fe i vam ser recompensat amb una ració de l'autèntica essència del gironisme, la nostra identitat: podrem ser millors o pitjors, jugar bé o malament, però mai, mai ens rendim. La recta final del partit ens va oferir un gol de Longo i un altre d'Alcaraz a l'últim minut reglamentari que ens plantava a l'afegit amb possibilitats de treure quelcom més que una trista derrota. A la nostra seu tots estàvem ben revolucionats, seguint les jugades drets i cada cop més a prop de la TV, com si els homes de Machín haguessin de sentir el nostre alè. I així vam superar els 94 minuts de joc i els nostres van aconseguir treure petroli d'un córner. El Girona ho havia tornat a fer! Empatar tres gols! Un huracà d'alegria, emoció i abraçades va desfermar-se de manera instantània i, com després d'aquell 4-1 que va acabar 4-4 al Mini Estadi i tantes altres vegades, la vida va tornar a tenir sentit durant unes hores pel simple fet de ser gironistes.


Hem comentat que ens van faltar efectius a la seu, però no us penseu que, en aquestes dates, és un problema exclusiu de la nostra penya o de l'afició del Girona. Sense anar més lluny el nostre proper rival, tot un Elche, també el va patir. La Federación de Peñas del Elche CF tenia planejat fer viatge per animar als seus a Montilivi, però la manca d'inscripcions l'ha fet impossible. Les nostres ganes de festa han fet que, tot i això, dissabte tinguem festa prèvia al debut del Girona a casa en la 2016/2017. Una petita representació de la Penya "Els Gafarrons" es desplaçarà a la nostra ciutat per veure el matx i aprofitarem per dinar amb ells al 106. El menú serà l'habitual en aquestes ocasions i el seu preu 10 €. Suposem que aquestes alçades de la pel·lícula no cal ni dir que tothom que vulgui passar una bona jornada de germanor futbolera està convidat a unir-se a nosaltres.


Per acabar, dues novetats en clau immortal. La primera, els calendaris amb els partits de lliga que us vam anunciar que estaven a punt d'arribar. Ja us esperen al 106 perquè els recolliu i hi apunteu el resultat del primer partit del Girona. Són de franc, som així de generosos. La segona, tal com podeu veure a la imatge a sota de la selecció d'espirituosos de la nostra seu, la Loteria de Nadal. Tenim a la venda participacions del número de la penya (hi tornem amb el 64352, és el nostre any, segur) i també les del Girona FC pel 73104, adquirit a l'administració de la famosa Bruixa d'Or de Sort. Si el pròxim 22 de desembre no voleu trencar la tele de ràbia quan ens veieu per la tele celebrant que som milionaris, ja trigueu a comprar les vostres.